Söders boulevard bäddar upp med konstgräs, solstolar och food-trucks.

Det har blivit dags att stänga av Götgatan och ställa till med ett Street Party av internationella mått. Lördagen den 5 juli med start klockan 15.00 förvandlas en av söders boulevarder till en bilfri oas och gatan blir till klubb och karneval.

– När Mosquito blir del av Stockholms stads satsning “Open Streets”,  känns det som att den gatukultur vi söker i London och Berlin har kommit till Sverige.Vi ser fram emot att släppa fram klubbmusik, dans och händelser mitt på gatan. Vi kanske rent av kan skapa en ny tradition med ett årligt streetparty där den urbana stockholmaren känner sig hemma, säger Thomas Gylling, producent på Mosquito.

Succén med nationaldagsfirandet den 6 juni vid Smeduddsbadet visar att många stockholmare vill ha en friare form av event där alla är inkluderade. Så istället för biltrafik blir det alltså gatufest när stora delar av Götgatan stängs av lördagen den 5 juli från kl 15.00. På plats finns också ett antal foodtrucks och områden med både konstgräs och solstolar! Gästartister, DJ´s och dansare kommer att höra till gatubilden denna lördag då gatan blir till klubb och karneval.

Mosquito Open Street, mitt på Götgatan i höjd med Skrapan, lördag 5 juli kl 15.00-20.00.

Mer information hittar du om Open Streets HÄR!