5ebe5f2072aaf323604db793
jireel-imenella-adidas-2019-LS
Jireel och Imenella samlar varsitt lag för fotbollsmatch


 

 

Imorgon torsdag möts Imenella och Jireel i en fotbollsmatch, när adidas i samarbete med United Screens anordnar “The Deal”. Båda artisterna har samlat varsitt lag med artister, kända profiler och svenska futsal-landslagsspelare. Matchen anordnas i samband med lanseringen av adidas Hard Wired Pack, som består av modellerna COPA, PREDATOR, X och NEMEZIZ. Dessa skor används bland annat av Paul Pogba, Paulo Dybala, Mohamed Salah och Leo Messi.

 

 

Imenella har turnerat flitigt under sommaren men är ändå redo som coach för Team Imenella. I ett pressmeddelande säger hon:

 

“Jag har sett fram emot den här matchen länge nu, och är så glad att det äntligen är dags! Jag har satt ihop ett grymt lag som håller väldigt hög nivå fotbollsmässigt. Jireel och många i hans lag känner jag bra, men prestigen är hög och båda kommer göra allt för att vinna. Vi kommer bjuda på ett högt tempo och förhoppningsvis några sjuka mål. Och vi ska såklart ta hem den där pokalen.”

 

 

Jireel är även laddad inför matchen och säger vidare:

 

“Förra året vann vi adidas Tango-turnering och efter det vill alla möta oss och försöka vinna över oss. Denna gång är det Imenella som får möjligheten och det ska bli spännande se vad hon har att komma med. Vi har i stort sett med oss samma lag, fast adderat spelare från svenska futsal-damlandslaget. Det allra roligaste är att i år kan alla kolla på oss via Youtube.”

 

 

Matchen sänds i sin helhet på Jireels kanal på Youtube.se torsdagen 29:e augusti kl. 20.00. Matchen kommenteras av Irma Helin, fotbollsspelare i Djurgården IF och expertkommentator på Eurosport, samt Victor de Almeida, känd från podden ”Ni e med oss”.

 

 

 

Foto: Elias Gammelgård

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL