UPDATE:

Information från Fasching på onsdag eftermiddag enligt nedan:

“Vi har nu tyvärr fått det bekräftat att The Beatnuts inte kommer att medverka på kvällens konsert. Jeru the Damaja kommer däremot att uppträda precis som planerat.

Vill du återlösa din biljett, kontakta Tickster på 0771 47 70 70 eller support@tickster.com

Vi ser fram emot en grym kväll med Jeru the Damaja och hoppas vi ses där!

// Fasching crew”

– – – – –

Fasching meddelade i februari att man bokat in 90-talshjältarna Jeru The Damaja och The Beatnuts för en spelning onsdag den 8:e april i Stockholm.

Onsdag 8/4 2015
Dörrar öppnar: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 220 kr
Åldersgräns: 18 år

En av de mest explosiva hiphopkonstellationerna förmodligen ever. Med sitt latinflirtande sound har The Beatnuts fått fart på fester världen över sen starten 1993. Kända för hits som ‘Watch Out Now’, ‘No Escapin This’, ‘Off The Books’ och ‘Se Acabo’. Och som medlemmar i kollektivet Native Tounges har duon jobbat med namn som Method Man, Common, The Stereo MC’s och Akon.

Kendrick Jeru Davis, eller Jeru the Damaja som han kallas, är en amerikansk rappare som bl a samarbetat med namn som Guru och DJ Premier från Gang Starr. Han slog igenom med sitt debutalbum “The Sun Rises in the East” 1994. Albumet rankas som ett av de hundra mest betydelsefulla hihopsläppen genom tiderna. Jeru the Damaja är född och uppvuxen i Brooklyn, New York. Starkt influerad av vardagen i stadsdelen har Jeru hittat sitt speciella flow. Två decennier på hiphopscenen har gjort honom till en av de mest prominenta rappare genren känner.

6412e4b25c415800cc0e8973