617947648d82550d4e0b7682
J Balvin klar för Lollapalooza Stockholm


 

 

På midsommarafton meddelar arrangörerna bakom Lollapalooza Stockholm, som går av stapeln nästa helg, att Chance The Rapper ställer in sitt framträdande på festivalen. Istället har Lollapalooza bokat in J Balvin som kommer avsluta söndagskvällen den 30:e juni på Tower Stage.

 

 

J Balvin är just nu den tredje mest streamade artisten i världen och har hitlåtar som ”X” (med Nicky Jam), “I Like It” (med Cardi B) och “Mi Gente” (med Willy William) med miljarder streams och visningar. På listan över samarbeten återfinner vi Pharrell Williams, Major Lazer, Sean Paul, Selena Gomez och Daddy Yankee för att nämna några. Han har sålt ut några av världens största arenor och han var den första latino-artisten någonsin att spela på den största scenen på Coachella Valley Music and Arts Festival – och han kommer vara den första latino-artisten någonsin att headlinea ikoniska Lollapalooza i Chicago senare i sommar.

 

 

I dagsläget finns ingen information kring varför Chance The Rapper väljer att ställa in spelningen samt om det handlar om fler gig på Europaturnén.

 

 

 

Lollapalooza Stockholm går av stapeln 28-30:e juni på Gärdet i Stockholm. Mer info och biljetter via Lollasockholm.com

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL