Isaiah Rashad fick sitt genombrottet i mitten av 2010-talet med skivbolaget Top Dawg Entertainment i ryggen. Efter sitt första mixtape “Cilvia Demo” från 2014 kom det högst ansedda debutalbumet “Sun’s Tirade” ett par efteråt. Under årens lopp har Chattanooga-bördige rapparen haft en missbruksproblematik, som delvis gjorde att det dröjde fram till 2021 för “The House Is Burning” att släppas. På senaste albumet gästar SZA, 6LACK, Lil Uzi Vert och Jay Rock. När Rashad besökte Stockholm för en spelning 2017 stod det att läsa i recensionen på Kingsizemag.se:

“…det är lika autentiskt som om det vore en studiosession. Rashad mottog med glädje publiken in i hans värld och exponerade öppet hans självutnämnda brister och styrkor. Det var verkligen då jag till fullo begrep att det är det Isaiah Rashad alltid har gjort med sin musik. Förmedlat något äkta, delat med sig av sig själv till hundra procent.”

Isaiah Rashad återvänder nu till Sverige för en spelning 27 mars 2023, på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Biljetter släpps fredagen den 14 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se. Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar torsdagen den 13 oktober klockan 10.00.

Det blir även en lång rad spelningar över hela Europa, med inbokade skandinaviska datum i Oslo, Århus och Köpenhamn. Se turnéplanen nedan!