62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
Här är de första akterna till Uppsala Reggae Festival 2020


 

 

I sommar går Uppsala Reggae Festival av stapeln för ytterligare ett år. Den 31:a juli till 1:a augusti får besökare uppleva några av de största inom reggae och dancehall på Fyrishov i Uppsala. Nu annonserar festivalen de första tre akterna: Max Romeo, Junior Natural och Junior Kelly!

 

Som URF 2020s första artist annonseras Max Romeo, som skrev och sjöng hitlåtar som ”War Inna Babylon” eller “Chase The Devil” (samplad av stora stjärnor som Jay Z och Prodigy). I år återvände han med sitt nya album “Words From The Brave” som släpptes den 28:e juni.

 

25:årige veteranen Junior Natural släppte under 2017 skivan “Militant” producerad av tungviktarna Sly & Robbie. Hans senaste skiva ”Get Aktive” kom i slutet av oktober och nu återvänder han till URF efter att först ha uppträtt på festivalen 2005 som trummis med Uppsala Allstars.

 

Som tredje artist är Junior Kelly klar för festivalen. Han anses vara en av Jamaicas mest medvetna röster, låtförfattare extraordinaire och en av reggae musikens mest energiska live-artister. Med hitlåtar som “Love So Nice” och “Rasta Should Be Deeper” var han bokad redan till förra sommarens festival men nästa år får besökarna äntligen se honom på plats.

 

Mer info och biljetter via uppsalareggaefestival.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Instagram/@uppsalareggaefestival

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL