5f2d30fa05d9010e180815f2
Gavlyn till Stockholm den 27:e juni


Den amerikanska kvinnliga rapparen skulle ha spelat på Peace & Love – är nu inbokad till Lydmar Live!

 

 

Hon är det senaste stjärnskottet på hiphop-himlen. Straight outta Kalifornien var det tänkt att 23-åriga Gavlyn skulle göra sitt första Sverigebesök någonsin på Peace & Love i Borlänge, men nu får vi istället chansen att se hennes tidlösa rap på Lydmar i Stockholm den 27 juni.

 

 

Efter att i fjol ha släppt sitt debutalbum Habit That You Blame på Broken Complex Record Label har det bara rullat på för Gavlyn. Videon till låten What I Do har fått 4 millioner views på YouTube och har tagit den 23-åriga rapparen från att vara undergroundscenens hetaste namn i USA till en efterlängtad Europaturné.

 

 

Gavlyn är en rappare som är väl påläst när det kommer till sin musikgenres historia. Hon är inspirerad av 70-talets funk och spoken word och har beats som påminner starkt om den tidiga och hårda hiphopen från USA. Efter stora framgångar i USA i följd av fjolårets album har det 23-åriga stjärnskottet Gavlyn bestämt sig för att besöka Sverige för första gången.

 

 

Gavlyns framtid är så ljus att jordens alla siare behöver använda svetsmask för att inte skada synen om den ska spås. Ta chansen att upptäcka USAs grymma stjärnskott på Lydmar i Stockholm den 27 juni.

 
27:e juni i Stockholm, på Lydmar

 

Facebook

 Publicerat:
RedaktionenNULL