g-shock-mack-LS
G-SHOCK Art Challenge med Mack Beats


 

 

Casio och G-SHOCK presenterar under hösten 2014 tre olika interaktiva konstprojekt under namnet G-SHOCK Art Challenge. Tre noga utvalda konstnärer kommer att vid olika tillfällen bjuda in allmänheten för att bidra till just sitt konstprojekt. På onsdag är det dags för den andra delen av konstprojektet G-SHOCK Art Challenge.

 

Mack Beats är musikproducent och med kritikerrosade debutalbumet “Centrum” klev han förra året fram i rampljuset från doldis till soloartist. På meritlistan som producent finns artister som Ison & Fille, Aleks, Stor, Lazee och Mohammed Ali, men nu är Mack Beats ett eget tungt namn på den svenska hiphop-kartan.

 

” Tid är något som präglar mitt arbete som producent. Allt från att räkna in takten på instrument till att forma fram en låt. Att nu få utmaningen att använda en klocka (G’MIX GBA-400) till mitt dj:ande ska bli intressant” säger Mack beats

 

 

 

 

G-SHOCK Art Challenge 2: Onsdag den 12:e November, kl 20.00, Caliroots Pop-Up Store i PK-Huset på Hamngatan i Stockholm.

 

Under kvällen är det premiär för den nya G’MIX modell med dess fantastiska färger och nya bluetooth funktioner. Från kl 20.00 kommer musikproducenten Mack Beats att använda G’MIX klockan att dj:a med. Under 2 timmar kommer Mack Beats att spela egenproducerad musik som skapats under hans aktiva år som en av Sveriges mest framgångsrika producenter. Listan som Mack Beats sätter ihop till denna kväll, skapar han tillsammans med hjälp av sina fans och följare på sociala medier.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL