Festival- och konsertarrangören FKP Scorpio lanserar nu sitt nya klubbkoncept Daze. Detta inleder man med att bjuda in den franska afrobeatstjärnan Vegedream till premiärkvällen på Fållan den 28 maj. Utöver live-uppträdande av Vegedream har man också bokat in en imponerande dj-uppställning som fyller ut helkvällen som pågår mellan 16:00 till 03:00. DJ:s innan och efter giget är Assia Trestreck, Håll Käften Och Dansa, DJ LV , Roody, DJ Chris och Hallex Berry. Dansare på plats är Adjani Benita.

För de som inte har koll på Vegedream så är han en fransk artist med ivorianskt ursprung. Som ledare för gruppen La Synesia blev han ett fenomen på hemmaplan sommaren 2018. Låten ”Ramenez la coupe à la maison” (“Ta hem cupen”) blev nationens ledmotiv då herrarna tog guld i fotbolls-VM. Låten toppade den franska singellistan och blev en internationell hit, som även nådde platinastatus i Sverige. Musikaliskt plockar Vegedream inspiration av allt från Justin Timberlake till Christine and the Queens och resultatet blir en mix av rap, r&b och afropop.

Efter att ha släppt sin första mixtape 2018 har Vegedream varit högproduktiv och gett ut ytterligare två album samt radat upp spännande samarbeten. Nu är han aktuell med en imponerande singelsvit, som har släppts under 2021-2022.

Vegedream kommer till Stockholm för en spelning den 28 maj på Fållan. Biljetter släpps 4 maj via Eventim.

Foto: Instagram/@vegedream

65546e0a53c940223e0b0eb4