EARTHGANG kommer till Sverige på turnén “The Biodeghettable: Euro Trippin”


 

 

Medan vi väntar på det kommande albumet “GHETTO GODS” från Atlanta-duon EARTHGANG, kommer nu lite glädjande nyheter angående de uppskattade rapparna. Nu står det nämligen klart att dom kommer till Debaser Strand i Stockholm den 30 mars 2022 med Europa-turnén “The Biodeghettable: Euro Trippin”.

 

Turnén knyter dessutom an till bandets ambitiösa mission att vara miljövänliga – även när de är ute och turnerar. Detta gör man i form av initiativ såsom återanvändbara backstagepass och muggar, att alla som arbetar med turnén får en vattenflaska och att det finns vattenpåfyllningsstationer bakom scenen, återanvändbara och komposterbara cateringprodukter och att donera hotelltoalettartiklar till lokala hjälporganisationer. I slutet av turnén görs också en rapport om dess miljöeffekter.

 

Förhoppningsvis får vi i mars höra det nya albumet som väntas följa upp 2019 års “Mirrorland”. Och kanske får vi också höra musik från fjolårets album “Spilligion” med gruppkonstellationen Spillage Village – bestående av bl.a EARTHGANG och Atlanta-kollegan JID.

 

Biljetter släpps på fredag den 5 november klockan 11:00 på allthingslive.se/event/earthgang

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL