Till sommaren återlanseras STHLM FIELDS på Gärdet i Stockholm, en konsertserie “med festivalkänsla” som hålls över hela tio dagar., skriver Live Nation Sweden i ett pressmeddelande. Detta efter gårdagens besked att Lollapalooza Stockholm läggs på is kommande år. Istället arrangeras alltså det nygamla konceptet STHLM FIELDS mellan 28 juni till 7 juli 2024.

Den albumaktuella rapparen och artisten Doja Cat [US] är en av artisterna som är inbokad. Fler artister och konserter tillkommer löpande. Alexander Kihlström, kommunikationsansvarig för STHLM Fields på Live Nation, säger i ett pressmeddelande:

Det känns otroligt kul att STHLM Fields återvänder – den här gången som en konsertserie med festivalkänsla! Det blir en musiksommar på Gärdet även nästa år, med både internationella och svenska storheter. Att artisterna dessutom varit med och kurerat sina egna dagar med vilka andra artister som spelar gör att vi säkert kan få en hel del överraskningar. Vi längtar till sommaren och fler magiska konsertögonblick!”

KLARA ARTISTER:
28 juni – Greta Van Fleet + Wolfmother (fler artister tillkommer)
2 juli – Molly Sandén (fler artister tillkommer)
5 juli – TOTO + Nestor & Ludwig Hart (fler artister tillkommer)
6 juli – The Hives + Viagra Boys (fler artister tillkommer)
7 juli – Doja Cat (fler artister tillkommer)

Biljetter släpps fredag den 15 december kl 9.00 via sthlmfields.se

Foto: Jacob Webster / RCA Records