Som en del av en hyllning till den latinamerikanska kulturen.

Den colombianska världsartisten Ryan Castro kommer i sommar till Liseberg för att svepa med oss till varmare breddgrader. Känd för sin musik inom reggaeton, rap, dancehall och latin trap har Castro klart visat sig som en av de största spelarna inom den latinamerikanska musikvärlden.

Castro inledde sin musikkarriär 2017 med låten ”Morena”, efter en prövande uppväxt där han fick sjunga på gator och busshållplatser för att få ihop pengar till sin familj. Sedan dess har han erövrat musikvärlden med sin unika stil, genrefusion och monsterhits som ”Jordan”, ”Mujeriego” och ”Monastery”, vars musikvideor har hundratals miljoner visningar var på Youtube.

Vi är stolta över att presentera Ryan Castro som en av sommarens artister på Stora Scenen. Hans musik har en global dragningskraft och vi ser verkligen fram emot en kväll fylld av rytmer och glädje, säger Johan Gummesson, områdeschef Liveunderhållning Liseberg.

Ryan Castros spelning är en del av Latin Bash Festival, en dagsfestival och folkfest som tar plats vid Stora Scenen, Lilla scenen och Hamnområdet på Liseberg. Festivalen är en hyllning till den latinamerikanska kulturen, och besökare kommer att kunna uppleva allt från prova-på kurs i salsa, dansshower, livemusik och sydamerikansk mat och dryck.

Den 27 juli 2024 spelar Ryan Castro på Stora Scenen. Konsertbiljetter släpps kl. 09 på liseberg.se

Lagom till denna nyhet kommer också ett nytt album av Castro redan nu på fredag den 10 maj, titulerat “EL CANTANTE DEL GHETTO”.

https://open.spotify.com/prerelease/4LL4giAhfZfc1mLUuQD1Ow?si=30bae5652152453b

Foto: Pressbild