Stockholmspelningar med Cherrie och andra artister flyttas till 2021


Nyt

 

 

Efter att regeringen gjort justeringar i riktlinjerna för liveframträdanden på serveringsställen lanserade Fållan i Stockholm, under mitten av oktober, kultursatsningen ”Skymning i Slaktis”. Arrangemanget skulle inledas i mitten av november och pågå i fyra veckor. Bland de inbokade artisterna till ett musik- och humorprogram fanns Cherrie, Miriam Bryant, Jonathan Johansson, Titiyo, Sarah Klang och Humorpatrullen med komiker som Emma Knyckare och Marcus Berggren. Till detta skulle en matsatsning med uppvärmd vinterpaviljong och kända matkreatörer.

 

 

Nu meddelas att hela satsningen flyttas till 2021 på grund av den striktare restriktionerna som införts efter ökad coronaspridning i Stockholmsregionen. Thea Mårdbrant, en av initiativtagarna, säger i ett pressutskick:

 

– Efter månader av slit och anpassningar i nära dialog med berörda instanser känns det otroligt tungt att behöva flytta projektet i sista stund. Vi har inte bara köpt in lite handsprit – vi har byggt en hel matsal, etablerat tillfälliga restaurangkök, gjort om lokalernas flöden och byggt publikläktare. Allt för att coronasäkra evenemangen med människors säkerhet i första rummet. För att vi ska kunna utveckla vår verksamhet med innovativa verktyg och lyckas ställa om för att överleva behöver vi beslut och framförhållning som skapar möjligheter framåt.

 

De nya datumen är inte spikade men arrangörerna siktar på ett genomförande i början av 2021. Mer info via Fållan

 

 

Foto: Elle Jonsson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL