cherrie-2017-s
Cherrie en av sju liveakter på kommande Red Bull Sound Select i Stockholm


 

 

Tidigare under våren har Red Bull Sound Select haft en stark uppslutning vid dess arrangemang i Stockholm, senast med den kritikerrosade och albumaktuella TDE-rapparen Isaiah Rashad på scen.

 

Nästa vecka är det åter dags för musikplattformen att ordna fest – denna gång på Trädgården med ett flertal artister från runt om i Norden. Live på scen kommer Cherrie, Unge Ferrari & Arif, Jireel, Adrijana, Ozzy och Guleed att stå.

 

 

För svenska lyssnare är måhända norrmännen Arif och Unge Ferrari obekanta – i ett pressmeddelande beskrivs artisterna enligt nedan:

 

Arif

Arif Salum tog 2013 farväl till sitt alter ego Phil T Rich, med minialbumet Aldri & Alltid  som med sina sju spår var betydligt allvarligare än radiohit’en “Gal” från sin debut EP Kom så tog Kom Så Tok Færdiih. Aldri & Alltid markerade en önskan att fortsätta arbeta som sig själv – Arif. Han bjöd oss på deras första fullängdsalbum Highend / Asfalt. Den första singeln “Kanke Gi Opp” med Magnus Eliassen representerar definitivt den ljusa sidan av asfalten. För redan det första spåret förstår vi att detta är mer än underhållning. Från lekfull pop till två flickor på samma gång, till texterna till sin egen barndom. Om hans mor, som kom till Norge som asylsökande med två masterutbildningar men inga arbetstillfällen. Nazister i samhället. Tusenlappar i soppåsar. Om kärlek. Av hopp och att ljuga. Ful och vacker. Högt och lågt. Dyrt och billigt. Gott och ont.

 

Unge Ferrari
Bakom namnet Unge Ferrari finns Stig Haugen från Hamar, som har räknats som en av de verkligt stora hoppet i några år. Han är signad med Nora Collective och debuterade 2015 med albumet Til Mine Venner. En större publik uppmärksammade honom på grund av det framgångsrika samarbetet med Tomine Harket, inklusive EPn Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //. På vintern följde han upp med singeln Ashanti, som är bara början på ett år med en hel del ny musik från Unge Ferrari. Unge Ferrari blandar pop, R&B, hip-hop på ett smakfullt sätt. 

 

 

6 :e juli – Stockholm, Trädgården

OSA via denna länk = entré 50 kr mellan 17.00 och 18.00.
Därefter entré = 100 kr.

 

 

 

Lyssna in Cherries samarbete med Unge Ferrari från i våras:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL