Läs krönika från andra editionen av Kingsize Magazine nr 2 2019!

På fredagsmorgonen stod det klart att Cardi B ställer in sin efterlängtade första spelning på svensk mark. Stjärnan skulle uppträtt på Way Out West i Göteborg den 8:e augusti, men nu meddelar festivalen själva att spelningen ställs in.

“Tyvärr måste vi meddela att den tänkta spelningen med Cardi B på årets Way Out West är inställd. Vi beklagar den här situationen och jobbar nu hårt för att inom kort presentera en ny bokning i den lucka som uppstått i schemat”, skriver man på sociala medier.

Beskedet kommer inte helt överraskande då Cardi rapporterats ha komplikationer efter diverse plastikoperationer och har dessutom hamnat i problem med lagen då hon åtalats efter ett slagsmål på en strippklubb i augusti förra året. Vad som är anledningen till den inställda spelningen är dock oklart i dagsläget.

Cardi B är dock fortfarande aktuell, både med filmen “Hustlers” som fick sin första trailer häromdagen, samt med ett eventuellt kommande album. Därför är hon också med på omslaget av andra editionen av Kingsize Magazine nr 2 2019 där konstnären Natalia Murobha avtecknat stjärnan. Här finns också en längre krönika av Mariana Benyamin Sir om varför Cardi B är “the people’s champ”.

Läs krönikan om Cardi B här och se omslag ovan!