Brian McKnight och Eric Benét till Stockholm i februariSöndag den 9 februari 2014 kommer R&B-veteranerna Brian McKnight och Eric Benét till Berns Salonger i Stockholm. Det blir en unik kväll med två av USA:s mest hyllade soulröster som tillsammans nominerats till hela 20 Grammys.

 

 

Sångaren, producenten och multi-instrumentalisten Brian McKnight är med sina 16 Grammy-nomineringar en av de mest nominerade artisterna någonsin. Han har släppt 13 album som sålts i över 20 miljoner exemplar världen över och samarbetat med bland annat Justin Timberlake, Mariah Carey och Christina Aguilera. Hans senaste album, “More Than Words”, kom ut i våras och innehöll bland annat hiten “Sweeter”.  Singer/songwritern

 

 

Eric Benét har gett ut fem album sedan debuten “True to Myself” 1996 och har haft framgångar med hits som “Spend My Life with You” (med Tamia), “Real Love”, “Sometimes I Cry” och nu senast “News For You”. Han har nominerats till fyra Grammys och har toppat R&B-listan i USA åtskilliga gånger.  Brian McKnight och Eric Benét  gör varsin konsert under kvällen söndag den 9 februari på Berns Salonger i Stockholm. Biljetterna gäller för båda spelningarna.

 

 

BILJETTER HÄR!

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL