62b170dadc4101037e075fe2
1.Cuz och Greekazo klara för uppträdande på Grammis 2021


 

 

I mitten av april avslöjades de nominerade artisterna till den försenade Grammisgalan 2021. I kategorin “Årets Hiphop” blev följande artister nominerade; BENNETT, Guleed, Jireel, Yasin och Zacke. I kategorin “Årets Soul/RnB” blev de nominerade Cherrie, JÁNA, Mona Masrour, Nápoles och Zikai. I kategorin “Årets Album” är även Yasin och Hov1 nominerade. Dree Low har nominerats dubbelt i kategorin “Årets Låt” medan HAVAL återfinns i kategorin “Årets Nykomkling”.

 

 

Nu meddelar arrangörerna bakom Grammis att det blir ett liveuppträdanden på musikgalan, som hålls på Södra Teatern i Stockholm, endast för artister och utvalda branschfolk med anledning av restriktioner och rekommendationer. Bland artisterna på scen återfinns 1.Cuz och Greekazo, som är högaktuella med låten “FÖRSENT” som ledmotivet till Netflix-serien “Snabba Cash”. Bland övriga uppträdanden återfinns artister som Benjamin Ingrosso, Molly Sandén och Veronica Maggio.

 

 

Grammis 2021 hålls den 3 juni 2021 och leds av Johanna Nordström och Amie Bramme Sey. Prisutdelning och uppträdanden sänds på TV4 Play och Sjuan.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av GRAMMIS (@grammissverige)

 

 

Foto: Fredrik Gislander / Rebecka Rynefelt / Grammis

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL