Nu är det officiellt. ”Wednesday”, med Jenna Ortega i huvudrollen, förnyas med en till säsong och stannar kvar på streamingjätten Netflix. 

När ”Wednesday”, serien som följer familjen Addams dotter, släpptes i slutet av förra året så gick den om Stranger Things och hamnade direkt i topp tre mest tittade serier på Netflix. Serien utspelar sig på Nevermore Academy, en skola för utstötta, där Wednesday tvingas börja. På skolan händer det underliga saker i samband med hennes skolstart och Wednesday blir varse sina dolda krafter. Hon dras med i ett mysterium som dateras 25 år bak i tiden, till hennes föräldrars skolgång, och plötsligt blir hon avgörande för skolans framtid. 

Tidigare ryktades det om att serien skulle distribueras på Amazon Prime Video på grund av rättighetsproblem men nu har Netflix bekräftat att säsong två även den blir en Netflixproduktion och släppt en teaser trailer för att fira. 

I videon får vi en kort genomgång av säsong ett och Jenna Ortega lovar oss att nästa säsong kommer bli minst lika mysterie- och monsterfylld. Se nedan!

Foto: Netflix

6412e4b25c415800cc0e8973