Inför Sverige-besök i sommar.

Förra månaden delade HBO med sig av en trailer för den nya dokumentären “Tony Hawk: Until The Wheels Fall Off”. Nu står det klart att dokumentären, som beskriv som “den kompletta dokumentären om Hawks liv och otroliga karriär”, också kommer till svenska HBO Max den 6 april.

I regi av Sam Jones får vi följa med på en genomgång av skatelegendarens liv och karriär med fokus på nya intervjuer med namn som Stacy Peralta, Rodney Mullen, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero, Neil Blender, Andy MacDonald, Duane Peters, Sean Mortimer, Christian Hosoi och Hawk själv, tillsammans med tidigare opublicerat material.

Utöver en imponerande lista med intervjupersoner utlovas också ett soundtrack med de största hitsen från 70-, 80- och 90-talet med låtar av The Clash, The Sex Pistols, Echo and The Bunnymen, Joy Division, Pavement, Oingo Boingo, The Replacements, XTC och New Order.

Se trailer nedan! För de som vill höra med Tony Hawks resa genom livet kan också se honom i egen hög person i sommar, då legendaren besöker Stockholm och Filadelfia med sin föreställning “An Evening With Tony Hawk”.

Foto: Pressbild / HBO