“Svart humor blandat med skräck, inpackad i ett glittrigt rosa fodral.”

Så beskrivs den nya Viaplay-serien “Ingen Ängel” som är skapad av EliSophie Andrée. I rollerna ser vi Yussra El Abdouni, Bahar Pars, Rachel Mohlin och Edvard Olsson. Handlingen beskrivs som följer:

“Angelina är som vilken sjuttonårig tjej som helst. Hon festar, smygröker, umgås med sin bästa vän Fanny och hänger med tråkiga killar för att få tiden att gå. Ett pyttelitet problem bara; Angelina är en seriemördare. Även om hon försöker låta bli.”

Seriens skapare EliSophie Andrée vann tidigare Viaplay Talent Awards, ett skandinaviskt initiativ som stöttar nya kreativa talanger och främjar nordiskt berättande inom hållbarhet. Nu får Viaplays nya storsatsning för unga premiär i maj månad. Hon berättar vidare i ett pressmeddelande:

– Som skapare till serien ser jag väldigt mycket fram emot att den nu äntligen ska släppas. Nu har jag ju inga barn men jag kan väl misstänka att det kanske är så här det känns att bli förälder. Jag hoppas publiken kommer ta till sig det rosa och blodiga till sina hjärtan. Och framför allt att de kommer ta till sig Angelina. Tidigare var hon bara min, nu tillhör hon tittarna också.

Serien “Ingen Ängel” har premiär 11 maj 2023 och visas i fyra delar på Viaplay.

Foto: Linus Hallsenius / Viaplay Group

65ba07add7a32f7b0a037f23