62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Klart för Viaplay-serien “Harmonica” – se trailer och premiärdatum här!


 

 

Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson är i februari månad aktuella med den nya dramaserien “Harmonica”. Handlingen kretsar kring musik, kärlek och att hitta hem. De båda har tillsammans skrivit manus, originalmusik och spelar huvudrollerna i serien, med regi av Bornebusch. Seriens handling beskrivs enligt nedan:

 

“För sexton år sedan levde Harry och Monica ett liv i glans och spelade på stora arenor runt om i världen med sitt band Harmonica. Nu krisar äktenskapet och medan Monica drömmer om att hitta tillbaka till musiken vill Harry bara överleva. När bandets manager, Monicas bror Tomas, föreslår en nostalgiturné får Harry ett ultimatum av Monica: Turné eller skilsmässa. Men nu är inget som förr. Harry vägrar sjunga gamla hitlåtar och när Monica får ett erbjudande som kan ge henne drömmen tillbaka går allt utför.”

 

 

I den första trailern för serien hörs den specialskrivna låten “Sweet Sixteen”, som finns med på ett nyskrivet album som släpps på premiärdagen.

 

– Låten handlar om ett par som långsamt genom åren glidit isär och inte längre kan prata med varandra, men i grunden ändå känner att de hör ihop. På många sätt är detta låten som kanske mest av allt representerar serien, säger Jonas Karlsson i ett pressmeddelande.

 

– Att Jonas är en sagolik skådespelare och författare visste jag sen innan, men hans musikaliska begåvning hade jag inte förstått förrän vi påbörjade detta projekt. Han spelar alla instrument och alla genrer. Helt sjukt. Aldrig sett något liknande, kommenterar Josephine Bornebusch vidare.

 

 

Serien “Harmonica”, bestående av fem avsnitt, får premiär 20 februari 2022 på Viaplay.

 

 

 

 

Foto: Ragna Jorming / NENT Group

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL