Se trailer och premiärdatum för säsong 2 av Viaplay-serien “Advokaten”


 

 

Våren 2018 hade den nya serien “Advokaten” premiär på Viaplay, baserad på en idé av Jens Lapidus (“Snabba Cash”). Serien blev en stor tittarsuccé och var Viaplays mest sedda originalserie 2018. Den första säsongen avslutades i ett dramatiskt manér och i den nya säsongen blir det ytterligare förvecklingar i historien. I huvudrollerna syns åter Alexander Karim och Malin Buska som syskonen Frank och Sara. Handlingen i säsong 2 är som följer:

 

“Advokaten Frank har just släppts ur häktet och vill börja leva ett vanligt liv – men det förflutna vägrar att släppa taget. En chockerande upptäckt gör att han tvingas samarbeta med sin värsta fiende Thomas Waldman och sanningen för honom djupt ned i ett ruttet, danskt rättssystem. Men hur länge kan två ärkefiender förbli vänner? Och vem ska göra det sista draget i ett spel som visar sig vara farligare än någon kunnat ana?”

 

 

– Jag sa att rollen som Frank i säsong ett var min mest givande roll hittills men har nu ändrat mig: Frank i säsong två är min mest givande roll hittills, säger Alexander Karim och fortsätter i ett pressutskick från Viaplay:

 

– Jag är så glad att tittarna omfamnade den första säsongen och det ska bli fantastiskt att snart få dela den nya säsongen med alla som följt serien. Jag kan till och med våga lova att fortsättningen blir ännu mer spännande.

 

 

Samma dag som “Advokaten” säsong premiärvisas kommer även den nya norsk-svenska serien “Maskineriet” till Viaplay.

 

“Maskineriet kretsar kring Olle (Kristoffer Joner), en till synes vanlig familjefar som vaknar upp på en bilfärja utan något minne av hur han hamnade där. Vid sin sida i framsätet har han en väska med sedlar – och en pistol. Där börjar jakten på sanningen och från polisen som leds av Nina (Julia Schacht).”

 

Rollfiguren Olles fru, Josefin, spelas av svenska Hanna Alström. I rollistan återfinns även flera välkända svenska skådespelare som Jakob Eklund, Anastasios Soulis, Angela Kovacs och Emil Almén.

 

 

De två första avsnitten av både “Maskineriet” och andra säsongen av “Advokaten” släpps söndagen 24:e maj på Viaplay. Se trailers för båda dessa serier nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL