Se trailer och premiärdatum för HBO-serien “The Stand”


Med Alexaner Skarsgård och Whoopi Goldberg i huvudrollerna.

 

 

I december erbjuder HBO Nordic ett nytt spännande alternativ i vintermörkret. “The Stand” är Stephen Kings apokalyptiska vision om en värld drabbad av ett dödligt virus och de överlevandes kamp mellan det goda och det onda. En överdriven och dramatisk version av den pågående coronapandemin, med andra ord. I huvudrollerna ser vi Alexander Skarsgård och Whoopi Goldberg.

 

Mänsklighetens öde vilar på den 108-åriga modern Abagail (Whoopi Goldberg) och en handfull överlevare. Deras värsta mardröm tar gestalt i mannen med ett dödligt leende och oförklarliga krafter; Randall Flagg (Alexander Skarsgård).

 

Serien är baserad på Stephen Kings mest sålda roman (“Pestens tid” i svensk översättning) och han har själv skrivit ett nytt slut till serien.

 

Förutom Goldberg och Skarsgård ser vi skådespelare som James Marsden som Stu Redman, Odessa Young som Frannie Goldsmith, Jovan Adepo som Larry Underwood, Amber Heard som Nadine Cross, Owen Teague som Harold Lauder, Henry Zaga som Nick Andros, Brad William Henke som Tom Cullen, Irene Bedard som Ray Bretner, Nat Wolff som Lloyd Henreid, Eion Bailey som Weizak, Heather Graham som Rita Blakemoor, Katherine McNamara som Julie Lawry, Fiona Dourif som Ratwoman, Natalie Martinez som Dayna Jurgens, Hamish Linklater som Dr. Jim Ellis, Daniel Sunjata som Cobb och Greg Kinnear som Glen Bateman.

 

“The Stand” består av nio avsnitt och har premiär den 17:e december på HBO Nordic. Se trailer nedan!

 

 

 

 

Foto: HBO Nordic/Robert Falconer/CBS

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL