60361bd489c0ae51e83f60c2
Se trailer och premiärdatum för kommande filmen “How High 2”


Lil Yachty i en av huvudrollerna.

 

 

UPDATE:

 

Filmen har premiär 20:e april på MTV, även bekant som 4/20. Se trailer nedan!

 

 

– – –

 

 

27/9 – 2018

 

 

Även om Lil Yachty är känd för att varken röka eller dricka har det inte hindrat honom från att tacka ja till den efterlängtade uppföljaren “How High 2”, en av de mest älskade komedierna inom hiphop. Lil Boat har landat huvudrollen i filmen, som väntas ha premiär på MTV under 2019.

 

“I’ve got some exciting news for all my fans and all my haters out there. I want to be the first to announce that we are in production of shooting the long-awaited sequel of How High 2, starring me”, säger han i en video publicerad på Twitter.

 

Tillsammans med videon skriver han även:

 

“I’m so hype to announce i’m starring in my first film #HowHigh2. Lets Get It @MTV @Universalent. Stay tuned for more details on @howhighmovie. COMING 2019.”

 

 

 

 

Enligt Variety kommer Lil Yachty att spela karaktären Roger, som beskrivs som en entreprenör och yngre bror till en av protagonisterna från originalfilmen. “How High” kom ut på bio 2001 och frontades av både Method Man och Redman, men det är fortfarande oklart om de kommer medverka i uppföljaren.

 

Det är bara att hålla tummarna och hoppas, i synnerhet då Yachty kanske inte känns som de mest självklara alternativet som ersättare.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL