62b170dadc4101037e075fe2
Se trailer för kommande basketfilmen “Hustle” – med Adam Sandler och Queen Latifah


Producerad av LeBron James.

 

 

Netflix och Adam Sandler har återigen samarbetat för ett filmprojekt, efter succén “Uncut Gems” häromåret. Den kommande basketfilmen “Hustle” har nu fått en första trailer inför premiären nästa månad.

 

I filmen syns utöver Sandler även Queen Latifah och Oscars-vinnaren Robert Duvall. Den förstnämnda gör rollen som Stanley Sugarman, en otursdrabbad scout för Philadelphia 76ers. De faktiska NBA-spelarna i laget; Tobias Harris, Matisse Thybulle, Tyrese Maxey samt huvudtränaren Doc Rivers syns också i filmen.

 

Latifah och Sandler spelar här hustru och man, medan den senare upptäcker ett gyllene tillfälle att få upprättelse. Han hittar en talangfull spelare med ett brokigt förflutet utomlands och bestämmer sig för att ta honom tillbaka till USA utan lagets tillåtelse. De stöter inte överraskande på hinder medan de kämpar för att ta sig till NBA.

 

“Love you all”, skriver Sandler själv på sociala medier tillsammans med den nysläppta trailern som går att se nedan. “Hustle” väntas komma till Netflix den 8 juni.

 

 

 

 

 

 

Foto: Netflix

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL