62b170dadc4101037e075fe2
Se premiärdatum och ny trailer för andra säsongen av Viaplay-serien “Maskineriet”


 

 

Den första säsongen av “Maskineriet” blev en tittarsuccé med Kristoffer Joner, Hanna Alström, Anastasios Soulis och Emilia Roosmann i framträdande roller. Nu är det dags för seriens andra säsong, där Viaplay beskriver handlingen som följer:

 

“Säsongen börjar med att huvudpersonen Olle Hultén (Kristoffer Joner) avtjänar ett fängelsestraff i Sverige och hoppas på att bli frisläppt för gott uppförande. Men utsikterna för att släppas hotas av att Olle anklagas för medverkan till ett mord som hans exfru Monika (Emilia Roosmann) har begått. Intrigerna tätnar när Olles och Monikas son tar sin skolklass som gisslan, för att få ut sina föräldrar från fängelset. Frågan är nu hur långt Olle är villig att gå för att rädda sig själv och sin familj?”

 

 

I den nya säsongen gör Roshi Hoss, även entreprenör och sångerska, en av de mer framträdande rollerna. Hon har tidigare medverkat i serier som “Finaste familjen” och “Hjerson”. I ett pressmeddelande beskriver Roshi Hoss arbetet med “Maskineriet”:

 

– Det var utvecklande och väldigt speciellt för mig. Det är min första dramaserie där jag har en större roll. Richard Holm är en av de bästa regissörerna jag jobbat med. Han utmanade mig, han utvecklade mig och han såg direkt hur jag ville absorbera in alla lärdomar han hade, så han höll inte tillbaka och det är en stor anledning till att jag känner mig vassare än någonsin med mitt skådespeleri. Samma gäller Anastasios Soulis som var mitt motspel. Han fick mig att känna mig trygg på set och gav mig tips när jag bad om det – så hjälpsam och fin! Ett otroligt team med så mycket glädje och värme, trots drama och tunga scener. Älskade varenda sekund.

 

 

Den andra säsongen av serien “Maskineriet” får premiär 15 maj 2022 på Viaplay.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL