62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Se premiärdatum och trailer för “ALEX” säsong 2 med Dragomir Mrsic i huvudroll


 

 

Om en månad är det premiär för andra säsongen av Viaplays internationella succédrama “ALEX”, med Dragomir Mrsic i huvudrollen som den djupt korrumperade polisen Alex Leko. Han sitter nu i fängelse efter händelserna i första säsongen, och är beredd att göra vad som helst för att få komma ut till sin familj. Den kommande säsongen beskrivs av Viaplay:

 

“En polis värsta mardröm är att hamna i fängelse. Den mardrömmen är priset Alex Leko (Dragomir Mrsic) får betala efter händelserna i första säsongen av Viaplays originalserie ALEX, där den korrupta Göteborgspolisen gick långt utanför lagens gränser för att rädda sin son. Nu sitter han inlåst bland tungt kriminella som hatar poliser. Och hans familj har förlorat allt. Men Alex får en sista chans att rentvå sitt namn och påbörja ett nytt liv, ett erbjudande som kastar honom ut i ännu en desperat kamp för att skydda människorna han älskar mest.”

 

 

I övriga roller syns Maximilian Mrsic, Helena af Sandeberg, Rakel Wärmländer, Anja Lundqvist, Deniece Ignacio Nyman , David Nzinga med flera. Dragomir Mrsic säger vidare i ett pressutskick om den nya säsongen:

 

“Brutaliteten och gängvåldet ni ser och debatterar om på nyheterna, den får ni in direkt i vardagsrummet i ALEX säsong 2.”

 

 

“ALEX” säsong två är ett Viaplay Original med premiär Norden över den 24:e maj på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL