Idag släpper Netflix ett premiärdatum och de första bilderna från “TORE”. Den svenska serien är en feelgoodbad-berättelse om att springa ifrån allt som gör ont och samtidigt försöka ta reda på vem man egentligen är. 

“TORE” är skapad och skriven av William Spetz med regi av Erika Calmeyer. Serien består av sex avsnitt och i rollerna syns bland andra William Spetz, Sanna Sundqvist, Peter Haber samt Hannes Fohlin. Om serien går att läsa via Netflix:

“När den 27-årige Tore (William Spetz) förlorar den viktigaste personen i sitt liv i en sopbilsolycka gör han allt för att trycka undan sin sorg. På dagarna jobbar han vidare på sin pappas begravningsbyrå som om ingenting har hänt och börjar flirta med den nye floristen Erik. Om nätterna etablerar han sig på en partybåt inne i stan, och kommer för första gången i kontakt med alkohol, sex och droger. En ny och vacker men riskfylld värld öppnar upp sig för Tore, men hans bästa vän Linn (Sanna Sundqvist) och kollegorna på begravningsbyrån börjar snabbt oroa sig för att han är på väg att tappa fotfästet i sina desperata försök att fly verkligheten.”

“TORE” får global premiär på Netflix den 27 oktober 2023. Se bilder nedan!

Foto: Jonath Mathew