62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Se ny trailer för Martin Scorseses “The Irishman”


Med Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci och Action Bronson i rollerna.

 

 

Redan 2017 stod det klart att Netflix plockat upp filmen “The Irishman” som regisseras av Martin Scorsese. I somras kom den första trailern filmen om torpeden Frank “The Irishman” Sheeran och hans kopplingar till italienska maffian med Robert De Niro som huvudrollsinnehavare. I sann Scorsese-anda har även Al Pacino, Joe Pesci och Harvey Keitel roller med sällskap av “Boardwalk Empire”-stjärnan Bobby Cannavale.

 

Nu har filmen fått en andra längre trailer efter att ha premiärvisats på “The Tonight Show” med Jimmy Fallon under natten. Det står även klart roller även har tilldelats rapparen Action Bronson(!), Ray Romano, Anna Paquin och Jim Norton med flera. Filmen är som bekant baserad på Charles Brandts memoar “I Heard You Paint Houses” och kommer även med en modern releasevariant, då den visas på utvalda biografer från den 1:a november men kommer till Netflix redan den 27:e november.

 

Se trailern nedan samt intervju med De Niro hos Fallon där han bland annat pratar om den digitala tekniken som använts för att göra honom båda yngre och äldre i filmen.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL