5f2d30fa05d9010e180815f2
Se ny trailer för Ava DuVernays Netflix-serie “When They See Us”


Om det kända “Central Park Five”-fallet.

 

 

I början av mars kom den första trailern till Ava DuVernays nya Netflix-produktion “When They See Us”, en serie i fyra delar med fokus på det så kallade “Central Park Five”-fallet. Nu släpper Netflix en ny titt på den kommande serien, som är baserad på en verklig händelse där fem tonåringar från Harlem greps och fängslades för en våldtäkt 1989, men som de inte begått. Var och en av dem tillbringade mellan 6 och 13 år bakom galler innan någon annan erkände brottet.

 

I den första trailern fick vi se de tidiga stadiet av fallet, medan vi här får följa männens liv efter fängelset. I en intervju med Town & Country har en av männen, Antron McCray, bland annat sagt om upplevelsen:

 

“The things they did to me in the interrogation room… They did terrible things. I lost my religion; I stopped believing in God. I thought, How could the police get up on the stand, put their hands on the Bible, and lie? I knew the truth would come out someday. I just thought I wouldn’t be alive to see it.”

 

I rollistan finns namn som Michael K. Williams, Felicity Huffman, Vera Farmiga och John Leguizamo. Serien släpps på Netflix på fredag den 31:a maj och du kan se den nya trailern till “When They See Us” nedan.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL