Se lista över seriepremiärer på Viaplay i april


 

 

Det börjar närma sig en ny säsong och det är inte bara våren vi syftar på. Viaplay kommer under april månad släppa en hel del nya titlar men även nya säsonger av redan pågående serier. Bland annat släpps ett nytt Viaplay-original, det norska kriminaldramat “Wisting” med “The Matrix”-bekanta Carrie-Anne Moss i rollen som FBI-agenten Maggie Griffin.

 

I “Wristing” får vi följa FBI-agenten William Wisting i jakten på en efterlyst amerikansk seriemördare som bosatt sig mitt ibland dem i den lilla staden Stavern. Samtidigt som den dramatiska utredningen pågår leder Wistings dotter en egen brottsutredning som verkar leda henne in på samma spår som sin pappa. “Wristing” har premiär den 11:e april.

 

 

 

 

En annan ny serie är “Marvel`s Runaways” som handlar om en grupp tonåringar som rymmer efter att ha upptäckt att deras föräldrar är superskurkar i förklädnad. Gruppen försöker sona sina föräldrars handlingar samtidigt som de upptäcker hemligheterna kring deras ursprung. Premiär för “Marvel`s Runaways” är den 1:a april.

 

En annan serie som är värd att lyfta är kriminaldramat “Straight Forward”. I den kommande serien får man följa en dansk kvinna som försöker lämna sitt kriminella förflutna bakom sig genom att bygga upp en ny tillvaro i en småstad på Nya Zeeland. Serien är skapad av den prisbelönta nyzeeländska författaren John Banas och kommer släppas den 17:e april.

 

Se trailern till “Wristing” nedan och en lista över andra serier som kommer släppas på Viaplay i april.

 

“Marvel’s Inhumans”
Säsong 1 | Äventyrsdrama
Premiär 1:a april

 
“Deep State”
Säsong 1 | Dramathriller
Premiär 1:a april

 
“American Dad”
Säsong 13 | Animerad komedi
Premiär 1: april

 
“Baskets”
Säsong 3 | Komedi
Premiär 1:a april

 
“Marvel’s Agent Carter”
Säsong 1-2 | Actiondrama
Premiär 2:a april

 
“NCIS”
Säsong 15 | Kriminaldrama
Premiär 12:e april

 
“Catastrophe”
Säsong 3 | Komedi
Premiär 12:e april

 
Viaplay Exclusive: “Carter”
Säsong 1-2 | Kriminalkomedi
Premiär 22:a april

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL