Se första trailer för nya Marvel-serien “Moon Knight”


Med Oscar Isaac i huvudroll.

 

 

Efter ett par kortare klipp på vägen hit har Marvel Studios nu delat med sig av en första trailer för deras kommande Disney+-serie “Moon Knight”. Här ser vi Oscar Isaac, senast aktuell i storfilmen “Dune”, i huvudrollen som tidigare marinkårssoldaten Marc Spector som lider av en dissociativ identitetsstörning. I andra roller ser vi May Calamawy och Ethan Hawke.

 

I den första trailern får vi se Isaac som Moon Knight – en komplex Marvel-karaktär som först kunde synas i mitten av 70-talet. Vi får också en närmare titt på Hawkes karaktär som han tidigare avslöjat inspirerades av David Koresh, ledaren för en kristen sekt (bland annat porträtterad i serien “Waco”). Trailern premiärvisades igår under NFL-matchen mellan Arizona Cardinals och Los Angeles Rams.

 

Den sex avsnitt långa miniserien har skapats av Jeremy Slater, medan den egyptiska regissören Mohamed Diab stått för regin i fyra av avsnitten. Justin Benson och Aaron Moorhead, regissörsduon bakom sci-fi-skräckfilmen “The Endless”, står för de resterande två. “Moon Knight” väntas få premiär den 30 mars.

 

 

 

 

Foto: Marvel Studios

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL