Den första titten på Marvel Studios serie “She-Hulk: Attorney at Law” är här. Serien baseras på karaktären från Marvel Comics med samma namn och i huvudrollen ser vi Tatiana Maslany som den unga advokaten Jessica Walters, som försöker balansera sitt liv och sina nyfunna krafter som She-Hulk.

I den drygt två minuter långa trailern får vi en glimt av just Walters karriär som advokat med specialisering inom “supermännisko-relaterade fall”. På fritiden coachas hon av sin kusin Bruce Banner (Mark Ruffalo), ja Hulken, i hur hon ska använda sina krafter.

“The transformations are triggered by anger and fear”, säger Banner under ett träningspass.

I videon får vi också en glimt av övriga roller i serien, däribland Tim Roth som Emil Blonsky/Abomination och Ginger Gonzaga som Walters bästa vän. Även namn som Renée Elise Goldsberry, Jameela Jamil och Benedict Wong dyker upp. Förra sommaren bekräftade dessutom Michael Roman, värd för “Everything Always”, att Megan Thee Stallion fått en roll i serien. Uppgifterna då gjorde gällande att det skulle handla om en återkommande roll snarare än ett gästspel, så vi får helt enkelt räkna med att Meg dyker upp vad det lider.

Hur som helst, se trailern nedan inför premiären på Disney+ den 17 augusti!

Foto: Marvel Studios