Se första officiella trailern för “Charm City Kings”


Med Meek Mill som skådespelardebutant och paret Smith som exekutiva producenter.

 

 

Efter att vi fått en första glimt i form av en teaser trailer förra månaden har nu den första officiella trailern för filmen “Charm City Kings” släppts. I filmen, som regisseras av Angel Manuel Soto, ser vi bland annat Meek Mill göra skådespelardebut jämte “Queen & Slim”-skådisen Jahi Di’Allo. Den sistnämnda gestaltar huvudpersonen Mouse, en tonåring som hamnar under vingarna på ledaren för dirtbike-gänget Midnight Clique, spelad av Meek Mill.

 

Midnight Clique baseras på det riktiga Baltimore-gänget O’Clock Boys, ett ökänt dirtbike-crew som porträtterades i en dokumentär från 2013 med samma namn. Att Meek Mill gör skådespelardebut i just denna film känns väldigt passande, då han som bekant har en stor kärlek för dirtbikes och street-racing, något som bland annat resulterat i att greps för vårdslös körning och som också blev upprinnelsen till hans uppmärksammade villkorliga dom som han senare bröt och fick sitta i fängelse för.

 

“Moonlight”-regissören Barry Jenkins har bland annat varit involverad i manuset samtidigt som Will och Jada Pinkett Smith är exekutiva producenter för filmen. “Charm City Kings” får premiär i USA den 17:e april efter att först ha visats på Sundance Film Festival i januari. Det återstår att se om filmen går upp på svenska biografer.

 

Se den nya trailern nedan! Vad tror ni om Meeks skådespelar-skills?

 

 

 

 

Foto: William Gray/Sony Pictures Classics.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL