Idag släpper Netflix de första bilderna från den efterlängtade andra säsongen av “Snabba Cash”. Här återvänder Evin Ahmad i huvudrollen som tech-stjärnan Leya, tillsammans med Dada Fungula Bozela, Ayaan Ahmed, Khalil Ghazal och Olle Sarri. Nya skådespelare för denna säsong, som av förklarliga skäl inte innehåller Alexander Abdallah, blir Ardalan Esmaili och Adam Kais.

I samband med detta får vi också ett första smakprov av handlingen i den kommande säsongen som enligt ett Stories-inlägg av Dada är “runt hörnet”…

“Ett år har passerat. Leya är en av Sveriges hetaste tech-stjärnor. En börsnotering står för dörren och utåt sett är hon mer framgångsrik än någonsin, men hon plågas av minnena av Salim.

Jamal är nyligen frånskild och verksamhetschef på grundskolan där Leya gick som barn. Han kämpar för att ge sina unga elever bättre möjligheter, men skolledningen ser hellre ytterligare besparingar”, framgår i ett pressmeddelande.

Vidare går att läsa:

“På gatan är klimatet brutalare än någonsin. Ravy är hårt ansatt från alla håll, såväl från polisen och deras nya metoder som från konkurrenten Zaki. Marknaden skriker efter mer droger, grossisterna står redo att leverera. Frågan är om gängen kan få fram tillräckligt med säljare, gärna så unga som möjligt?

Mot hennes egen vilja börjar Leyas tidigare kopplingar till den undre världen komma ikapp henne. Ännu en gång korsas hennes väg med Ravy, Nala och Osman – allt i den skoningslösa jakten på snabba cash.”

Serien, som skapats av Oskar Söderlund och Jesper Ganslandt och baseras på Jens Lapidus succébok, har fortfarande inget bekräftat premiärdatum. Men det är nog inte långt kvar nu.

Se bilderna nedan!

Foto: Netflix/Gustav Danielsson (Bild 1,5,6), Johan Bergmark (Bild 2,3,4)