Filmserien “John Wick” fortsätter och i det senaste kapitlet får huvudpersonen Keanu Reeves tampas med svenska skådespelaren Bill Skarsgård. De båda synas i den nya trailern från Lionsgate inför premiären i vår.

Skarsgårds karaktär heter Marquis de Gramont och det är honom som Reeves/Wick måste besegra för att återfå sin frihet. Med en helt ny kostym och arsenal av vapen tar sig Wick an fighten med full kraft, varpå han också kan ses rida en häst i öknen där han tar sig an Dominic Yens karaktär med både vapen och svärd.

Utöver Reeves, Skarsgård och Yen syns även Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins och Clancy Brown i roller. Ian McShane återvänder också för sin roll som Winston, hotellmanager på Continental Hotel.

Keanu Reeves har spelat rollen sedan 2014, vid sidan av regissören Chad Stahelski. Den senaste filmen kom 2019 med titeln “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”.

I en intervju med Collider i augusti berättade Stahelski att den fjärde “John Wick”-filmen kommer att bli den längsta. Den senaste klockade in på 2 timmar och 12 minuter. Filmen väntas få biopremiär i mars 2023.

Foto: Lionsgate