I slutet av augusti prisades skådespelaren Alexander Abdallah på Kristallen-galan för sina insatser i Netflix-serien “Snabba Cash”. Redan på försommaren bekräftade Netflix att det blir en andra säsong av den populära serien, som fristående bygger på författaren Jens Lapidus böcker. Under sommaren har det även pågått ett intensivt arbete med att hitta nya skådespelare och statister, något som figurerat i sociala medier.

Nu är inspelningen uppenbarligen igång, då ett nytt klipp med Evin Ahmad postades via kontot @snabbacashnetflixtv under fredagsförmiddagen. I det kan vi se Ahmad med Lennox Söderström, som spelar hennes femåriga son Sami, efter att de spelat in deras första scen för den andra säsongen tillsammans. I caption för inlägget går även att utläsa att man hoppas kunna släppa säsongen tidigt under 2022.

Någon vi dock får klara oss utan är Alexander Abdallahs rollfigur Salim. Redan i juni bekräftade han till Expressen att hans medverkan i serien avslutas i samband med Salims öde i serien.

“Det har varit kul att läsa alla teorier om hur Salim överlever. Jag kan och får säga att: Salim tyvärr inte överlever”, sa han då.

”Jag var dock tydlig rakt igenom, även på självaste dagen, att jag ville att han skulle dö. Och gick inte med på att spela in alternativ scen. Jesper (Ganslandt, regissör, reds. anm) backade mig i mitt beslut. Det var det finaste och bästa slutet. Och det slut som är närmast verklighet. Och så går jag mot nya drömmar, nya konstverk och projekt.”

Säsong två av “Snabba Cash” väntas som sagt få premiär på Netflix under 2022 och förhoppningsvis under de första månaderna av året.

Foto: Netflix