Robin Nazari klar för roll i kommande Netflix-serien “Clark”


 

 

I våras kom nyheten att Bill Skarsgård spelar huvudrollen i en nya originalserien “Clark, för Netflix. I serien ska han han gestalta den svenske bankrånaren Clark Olofsson. 2013 visade SVT dokumentären “Norrmalmstorgsdramat Inifrån”, där Olofsson spelade en central roll.

 

 

På måndagen presenterade Netflix skådespelarna i övriga roller i serien som ännu har oklart premiärdatum. En av rollerna i serien kommer gestaltas av Stockholm-rapparen Robin Nazari, som under flera års släppt musik solo samt i kollektivet TRE60. Han har även en roll i den kommande Netflix-serien “Snabba Cash”, där rapparen Z.E också medverkar.

 

I övriga roller återfinns Peter Viitanen, Björn Gustafsson, Alexander Karim med flera. Svep nedan för att se samtliga skådespelare i serien.

 

 

Serien “Clark” i sex delar ska regisseras av Jonas Åkerlund, och beskrivs i ett pressutskick som ”extremt våldsam, kvick, emotionell, verklig och surrealistisk.” Bill Skarsgård kommenterar vidare möjligheten att gestalta Olofsson: “Clark” baserad på Clark Olofssons självbiografi “Vafan var det som hände”. Serien kommmer exklusivt på Netflix, premiärdatum är i dagsläget inte klart.

 

 

 

 

Foto: Jesper Smeding

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL