Rick Ross arbetar på filmmanus till nytt gangsterdrama


 

 

I en ny intervju med tidningen Rolling Stone, berättade Miami-rapparen Rick Ross om sitt pågående manusarbete för en ny kommande gangsterdrama vid namn “GABOS” som står för “Game Ain’t Based On Sympathy”. MMG-bossen, som tagit mycket inspiration från Netflix-succén “Narcos”, hoppas att filmen ska kunna omvandlas till en miniserie.

 

“I feel it’s too big to be one film. I feel we should film it, break it down and make it a series, if we can.”

 

“GABOS” kommer att ta inspiration från Rozays personliga liv och minnen från tidigare erfarenheter av underjorden i Carol City, Florida. Han har även tagit influenser av underjordens gangster-berättelser där han lovar att bjuda på en banbrytande berättelse. “Black Market”-aktuelle rapparen hävdar att manusarbetet varit enkelt och att uppväxten med “Miami Vice” på TV, hjälpt honom att hitta en “färgfull och kraftig vision” inför filmens skapande.

 

“Writing a film, you can bring it all to life, whether it’s for yourself or another character in a film.”

 

 

Rick Ross släppte nyligen sitt åttonde studioalbum “Black Market” och försäljningssiffran har inte riktigt uppnått de nivåer som rapparen nog hade hoppats på. Något som den evige antagonisten 50 Cent var snabb med att påpeka och göra narr av.

 

Hela interjvun med Rolling Stone går att se här.

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
RedaktionenNULL