Premiär för “Gomorrah” säsong 3 i november – se trailer här!


 

 

Den hyllade italienska maffiadramaserien “Gomorrah” två första säsonger har beskrivits som Italiens bästa tv-export någonsin. Senare i november är det dags för tredje säsongen av serien som är baserad på Robert Savianos bestseller med samma titel. I rollerna ser vi Marco D’Amore (Ciro di Marzio), Salvatore Esposito (Genny Savastano), Cristiana Dell’Anna (Patrizia) och Cristina Donadio (Scianèl).

 

“Handlingen tar vid där förra säsongen slutade. Pietro (Fortunato Cerlino) har just blivit mördad och lämnat ett maktvakuum bakom sig som verkar omöjligt att bryta. Ciro fick sin hämnd men när hans drömmar och familj utplånats verkar han inte ha någon vilja att utnyttja situationen. Genny ser ut att ha kommit vinnande ur striden men måste nu klara av att regera över två världar; både Rom och norra Neapel, som han ärvt från sin pappa. Scianèl har förlorat en son, Patrizia sin man – de mörka skuggorna ruvar även över deras framtid. De som gör anspråk på att ta över det imperium Pietro Savastano byggt upp kommer inte enbart vara tvungna att besegra gårdagens fiender och förvandla dem till morgondagens allierade.
Striderna sprider sig nu som en löpeld även utanför Scampia och Secondigliano. Maktskiftet ställs på sin spets då en ny kriminell grupp intar scenen för att kräva den plats de tycker de har rätt till och de utmanar citybossarna om makten.”

 

 

“Gomorrah” är tillbaka med 12 nya avsnitt, med start den 18:e november på HBO Nordic.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL