5e78b0917f33f434794a1c02
HBON-S
Nytt på HBO Nordic i mars månad – se lista här!


“Bosch” tillbaka med ny säsong!

 

 

I väntan på “Game of Thrones” och “Fear the Walking Dead” vars nya säsonger har premiär i april, fyller HBO Nordic på sitt utbud med nya serier och dokumentärer under mars. Vi får bland annat se kriminalserien Bosch återvända med en ny säsong samt premiären av kriminal-thrillern “Mamon”.

 

 

“Bosch” är berättelsen om kriminaldetektiven Harry Bosch:s erfarenheter i ett korruptionspräglat Los Angeles. I den andra säsongen som har premiär den 12:e mars, ställs Bosch för ett nytt riskfyllt uppdrag i sitt sökande efter sanningen. Säsong 2 kommer likt den första säsongen att innehålla 10 avsnitt á 51 minuter.

 

 

I “Mamon” som är baserad på norska TV-succén “Mammon”, får vi följa en journalist som kommer åt kontroversiell information om sin bror. Den fiktiva handlingen utspelar sig i dagens Tjeckien men skildrar även de skandalfyllda politiska händelserna som ägde rum i landet under 1990-talet.
Den första säsongen, med 6 avsnitt á 60 minuter, har premiär den 31:a mars.

 

 

Likt “Mamon” är kommande serien “Pakt” baserad på NRK:s “Mammon” och även här får vi följa en grävande journalist, i den här berättelsen Piotr, som är inblandad i ett stort finansiellt bedrägeri. Efter att ha publicerat avslöjande material, får han ett mystiskt meddelande som komplicerar saken med vilda konsekvenser. Serien har premiär den 31:a mars och innehåller även den 6 avsnitt á 60 minuter.

 

 

För den som är sugen på ett nytt maffiadrama kommer det kritikerrosade dramat “Umbre” ha sin premiär den 31:a mars. Vi får följa familjemannen Relu som utifrån familjens perspektiv är en taxichaufför men i själva verket jobbar som inkasserare åt en lokal maffia. Det är endast en tidsfråga tills hans dubbelliv avslöjas. Första säsongen hade sin premiär redan år 2014, men samtliga åtta avsnitt kommer nu att finnas tillgängliga på HBO Nordic.

 

 

 

HBO Nordic fyller även på med en rad nya dokumentärer i form av bland annat Oscarsnominerade “A Girl In The River”, med premiär den 8:e mars, som behandlar kvinnoförtrycket i Pakistan, Ebola-skildringen i “Orphans of Ebola”, premiär den 15:e mars, samt en biografi och hyllning av den hyllade regissören Nora Ephron med ett premiärdatum fastställt den 22:a mars.

 

 

Mer info via hbonordic.com

 

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
RedaktionenNULL