pose-S
Nya titlar att spana in i sommar


 

 

De stora streamingtjänsterna Netflix och HBO har nya filmer och serier att streama i sommar. Vi prenumeranter kan skatta oss lyckliga, för jättarnas nya titlar är spännande. Låt oss ta en titt på några av dem.

 

 

Set it Up

Genre: Komedi, Romantik

Med: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu

Finns på: Netflix

 

Netflix senaste romantiska komedi handlar om två assistenter på ett företag som försöker para ihop sina chefer med varandra.

 

Skaparna bakom “Set it Up” har lyckats sätta ihop en smått oväntad, men samtidigt väldigt passande, ensemble. Det var länge sedan Lucy Liu syntes till på film, men här visar hon varför vi saknat henne. Detta må vara en klassisk rom-com, men det gör den inte mindre träffsäker. En film som garanterat kommer att uppmärksammas på Filmtopp och andra stora svenska sajter.

 

 

 

Allied

Genre: Krig, Drama

Med: Brad Pitt, Marion Cortillard, Jared Harris

Finns på: Netflix

 

Netflix släpper den omtalade krigsfilmen “Allied”, som följer en manligt kanadensisk agent i sällskap med en kvinnlig fransk rebell på ett dödligt uppdrag bakom fiendens linje under andra världskriget.

 

Regissören Robert Zemeckis blåser upp denna saga och gör den till ett cinematiskt äventyr, som går i en annan riktning mot hur den egentliga, mer klaustrofobiska, storyn är. Resultatet är en av helt klart många bra filmer att streama för dig som prenumererar på HBO. Huvudrollerna är svåra att klaga på; Brad Pitt gör vanligtvis biroller, så det är extra kul att se honom ge allt och lite till i denna roll. Marion Cotillard har som vanligt sin unika aura som osar femme fatale.

 

 

 

Marvel’s Cloak & Dagger

Genre: Action, Drama, Fantasy

Med: Olivia Holt, Miles Mussenden, Aubrey Joseph

Finns på: HBO

 

Två tonåringar från väldigt olika bakgrunder upptäcker att de har något väldigt ovanligt, superkrafter. Under denna märkliga resa att upptäcka sina sanna jag förälskar de sig i varandra. Snart blir deras värld väldigt komplicerad.

 

“Cloak & Dagger” utmärker sig genom att vara ett ungdomsdrama, med fantasy-kulisser. En välskriven och välspelad TV-serie som kan komma att bli en av de stora succéerna, så länge den inte tappar fotfästet och banar väg för massa action och uppvisningar av CGI.

 

 

 

Pose

Genre: Drama
Med: Evan Peters, Kate Mara, James Van Der Beek

Finns på: HBO

 

“Pose” utspelar sig i New York under sent 80-tal och berättar historien om flera samhällsgrupper; det lyxiga universumet, de skitiga kvarteren, den litterära scenen och HBTQ:s subkulturer.

 

Vi får följa intressanta skildringar, vissa av dem mer intressanta än andra. Men när “Pose” träffar rätt är det riktigt vasst, inte minst när vi får följa karaktärerna i HBTQ-universumet. Även om serien äger rum för över 30 år sedan känns den mer aktuell nu än någonsin.Publicerat:
RedaktionenNULL