Från och med idag, den 21 maj, är Warner Bros. Discoverys nya förbättrade streamingtjänst Max live i 20 länder, däribland Sverige, Norden och ett stort antal länder i övriga Europa.

– Jag är stolt över att se Max live idag i Sverige, Norge, Danmark och Finland, bland de första marknaderna i Europa. Och jag ser fram emot att våra tittare nu kan utforska bredden som Max erbjuder. Det har lagts ner så mycket tid och hårt arbete på att kurera den här premium-appen över hela WBD, och att se produkten komma till liv idag gör mig oerhört stolt, säger Christina Sulebakk, Managing Director & EVP Nordics, Warner Bros. Discovery. 

Via den nya tjänsten utlovas en fördubbling vad gäller innehåll. Lanseringen av Max markeras också av återkomsten av den efterlängtade HBO Original-serien “House of the Dragon” i form av dess andra säsong, som har premiär på Max i Europa den 17 juni. Titlar som är tillgängliga att streama nu inkluderar “Dune: Part Two“, som har premiär idag på Max, tillsammans med Warner Bros-filmer som “Barbie“, “Wonka“, “Joker” och “Harry Potter“.

Även HBO Original-serier som “The Last of Us“, “The White Lotus“, “Euphoria“, “True Detective: Night Country” och “The Sympathizer”. “Vänner” från Warner Bros. TV och fanfavoriter från Discovery finns också tillgängliga, inklusive “90 Day Fiancé“, “Cake Boss“, “Gold Rush” och “Naked and Afraid“.

Max finns tillgängligt i tre olika grundabonnemang samt ett sporttillägg. Läs mer via Max.com!

Foto: Warner Bros. Discovery