Dramaserien “The Last Of Us” har blivit en av vinterns stora snackisar, med stor förväntan inför varje avsnitt. Nu meddelar HBO Max att det femte avsnittet av “The Last of Us” kommer att få en tidig premiär på HBO Max den 11 februari 2023. Kommande avsnitt av serien kommer att släppas på HBO Max på måndagar fram tills säsongsavslutningen 13 mars.

I rollerna syns Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy, Anna Torv som Tess bland andra. Handlingen är som bekant följande:

“The Last of Us utspelar sig tjugo år efter att den moderna civilisationen har blivit förstörd. Joel, en härdad överlevare, får i uppdrag att smuggla ut 14-åriga Ellie från en hårt reglerad karantänzon. Vad som till en början verkar vara ett enkelt jobb förvandlas snart till en brutal och förkrossande resa där de måste lita på varandra för att överleva.”  

Seriens första säsong består av i nio delar är baserad på det kritikerrosade spelet med samma namn, utvecklat av Naughty Dog exklusivt för PlayStation. Nyligen bekräftade HBO Max att serien får en andra säsong