Se premiärdatum för "The Show: California Love"!

Showtime och NFL meddelar att man kommer att släppa en dokumentär betitlad “The Show: California Love, Behind the Scenes of the Pepsi Super Bowl Halftime Show”. Precis som det låter får vi följa med bakom kulisserna på Dr. Dres hyllade halvtidsshow i Super Bowl LVI tidigare i år.

Den 90 minuter långa dokumentären ska visa vad som krävdes för att skapa den ikoniska specialen som utöver Dre även inrymde Kendrick Lamar, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige och 50 Cent. Emmy-belönade Jesse Collins och Roc Nation agerade exekutiva producenter för showen, medan Hamish Hamilton regisserade. Resultatet belönades med fem Emmy-nomineringar i Creative Arts-segmentet, där man tog hem tre. Däribland “Outstanding Variety Special (Live)”, vilket var första gången för en halvtidsshow i Super Bowl.

Dokumentären, som visas på Showtime den 23 december, har i sin tur regisserats av Erik Parker. Den följer upp den första installationen av serien “The Show”, som kom 2021 och handlade om The Weeknds halvtidsshow.

Det är oklart om dokumentären kommer visas på SkyShowtime Sverige. Kingsize söker streamingtjänsten för vidare information.

Foto: Showtime

6412e4b25c415800cc0e8973