Efter att Henry Cavill i slutet av oktober gick ut med att han överlämnar rollen som Geralt of Rivia ”White Wolf” till Liam Hemsworth har ”The Witcher”-fansen sörjt nyheten. Men nu har Netflix släppt en ny teaser för seriens föregångare ”Blood Origin”. 

”The Witcher: Blood Origin” utspelar sig 1 200 år innan händelserna i originalserien och berättar historien om skapelsen av den första ”witchern” och hur världarna av älvor, människor och monster sammanfördes till en. 

Trailern inleds med Scian, en svärdalv spelad av Michelle Yeoh, som utför en ritual som följs av en våldsam scen. I serien får man följa Scian och hennes följe när de ger sig ut på en resa för att återta det magiska svarta svärdet som stals från hennes folk. 

Serien är producerad av Declan de Barra (“Iron Fist”) och Lauren Schmidt Hissrich (“The Witcher”). I rollerna syns, utöver Michelle Yeoh, Lenny Henry (“The Lord oh the Rings: The Rings of Power”), Sophia Brown (“The Capture”), Laurence O´Fuarain (“Into the Badlands”) med flera. 

Se trailern nedan och hela serien från och med den 25 december. Säsong 3 av “The Witcher” förväntas i sin tur släppas nästa sommar. 

Foto: Netflix

65546e0a53c940223e0b0eb4