I början av året annonserade Ted Sarandos, innehållsansvarig på Netflix, att en säsong två av tittarsuccén ”Squid Game” är på gång.

Den sydkoreanska serien slog streamingtjänstens tittarrekord med sina 1,7 miljarder timvisningar när den släpptes för ett år sedan. I väntan på säsong två har Netflix släppt ett 40 sekunders långt klipp som tidigare inte setts.

I klippet syns Front Man, spelad av Lee Byung-heon, gå genom en lång korridor med två guldfiskar i en påse. Han går in i en lägenhet, släpper ner dem i en skål och stirrar in i vattnet, helt ovetandes om att någon iakttar honom från gatan.

Innan klippet spelas upp syns också regissören Hwang Dong-hyuk som tackar fansen för deras kärlek till första säsongen.

“I’d like to thank all the Netflix fans around the world again for loving Squid Game. Please look forward to season two, which will be filled with all-new stories.”

“Squid Game” handlar om en grupp individer med grova ekonomiska problem som rekryteras in i spelens värld i hopp om att vinna miljoner som kan lösa deras livssituation. Trots att det är olika barnspel de ska spela så är det inte lika oskyldigt som man kan tro. Ifall de förlorar eller bryter mot reglerna dör de. Front Man är ”skurken” i serien och den karaktär som ligger bakom överlevnadsspelet. Han blev även nyligen avslöjad som bror till detektiven Hwang Jun-ho och gammal vinnare av den 28:e omgången Squid Game, 2015.

Enligt Hwang Dong-hyuk är serien ett svar på kapitalismens konsekvenser på individen.

Se klippet nedan!

Foto: Netflix