Netflix avslöjar premiärdatum för sista säsongen av “Ozark”


 

 

Ja, vi kommer få vänta till nästa år innan den sista säsongen av “Ozark” får premiär. Sent igår delade Netflix med sig av en teaser för säsong 4, där man också avslöjade att del 1 kommer till tjänsten den 21 januari 2022.

 

Den sista säsongen kommer vara rejält efterlängtad, då nummer tre i ordningen fick premiär i mars 2020. Den kommer också bestå av två delar, med sju avsnitt i varje del. Jason Bateman (Marty Byrde) och Laura Linney (Wendy Byrde) får precis som tidigare sällskap av Sofia Hublitz, Skylar Gaertner och Julia Garner i några av rollerna. Den senare har hittills vunnit två Emmys för sin roll som Ruth Langmore.

 

I teasern får vi mest se långsamma klipp på välbekant terräng för “Ozark”-fans, medan Martys röst hörs säga de lika välbekanta orden: “Money is, at its essence, that measure of a man’s choices.”

 

I somras kom rapporter om att Killer Mike kommer att synas i den fjärde säsongen, då han spelar en karaktär som möter Ruth när hon når sin “lowest point”. Skaparen, manusförfattaren och exekutiva producenten Chris Mundy återvänder också för den sista säsongen. I en intervju med Gold Derby har han förklarat att även om säsong 4 tekniskt sett är en säsong, har man behandlat den som två olika.

 

Se intervjun och klippet nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Netflix

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL