62b170dadc4101037e075fe2
Se ny trailer och premiärdatum för fjärde säsongen av Netflix-serien “Stranger Things”


 

 

“Stranger Things” är en av Netflix mest sedda serier någonsin. Säsong 3 med sina 582 miljoner visningstimmar gör den till den näst mest sedda engelskspråkiga serien på Netflix Top 10-lista.

 

 

I februari avslöjade Netflix premiärdatum för den fjärde säsongen av “Stranger Things”. Samtidigt meddelade streamingtjänsten att det blir en femte och sista säsong av serien. Nu kommer även en första trailer för den kommande säsongen som beskrivs enligt nedan:


“Det har gått sex månader sedan Battle of Starcourt, som ledde till stor skräck och förödelse i Hawkins. Kompisgänget, som är separerade för första gången, kämpar med efterdyningarna av slaget och försöker samtidigt navigera komplexiteten med gymnasiet. I denna sårbara tid dyker ett nytt och skrämmande övernaturligt hot upp, som kommer med ett fruktansvärt mysterium som – om det löses – äntligen kan sätta stopp för skräcken i Upp och ner-världen.”

 

 

Den fjärde säsongen av “Stranger Things” är uppdelad i två delar, där den första delen har premiär 27 maj och den andra delen 1 juli 2022.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL