Kultklassikern "Celebrity Deathmatch" kommer dessutom tillbaka i rutan.

Under tisdagen bekräftades det att MTV2 kommer att producera två nya serier samt en återupplivning av den animerade fight-serien “Celebrity Deathmatch” där kända lerfigurer slår varandra till döds.

I den första serien finner vi dock “Kingin’ with Tyga” som kommer ge en inblick på rapparens privata liv och karriär. Med de sex avsnitten som är en halvtimma långa, får vi följa T-Raw och hans gäng där de bland annat ger sig på riskabla utmaningar och hans påkostade livsstil som följs av över fem miljoner användare på Instagram.

Den andra seriebeställningen vid namn “Uncommon Sense with Charlamagne tha God”, är en talkshow som kommer att hållas av TV-profilen Charlamagne tha God, mest känd som co-host för radiokanalen “The Breakfast Club”. Talkshowen kommer varje vecka att innehålla en grupp komiker som tar sig an de mest uppmärksammade ämnena som cirkulerar i sociala medier. Första säsongen kommer att innehålla åtta avsnitt och är även dem, trettio minuter långa.

Sist men inte minst, har vi den klassiska animerade MTV-serien “Celebrity Deathmatch” som gör sin återkomst efter åtta år i ide. Den sändes mellan 1998-2002 på MTV och 2006-2007 på MTV2 och handlar kort om kända personer av lerfigurer som i en klassisk boxningsring, slår varandra till döds. Flertal kända rappare har deltagit i serien, bland annat Eminem, Ice Cube, 50 Cent, The Game och Ice-T.

Se gamla klipp på fajter från “Celebrity Deathmatch” nedan:

Eminem vs. Kid Rock:
httpv://youtu.be/MTqd8HaCdD4

Ice Cube vs. Ice-T:
httpv://youtu.be/iK_1-uYryNY

Eddie Murphy vs. Nick Nolte:
httpv://youtu.be/npKuq44pTkU

// Blerim Mehmeti